Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Комплектовщик в Запорожье"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Комплектовщик в Запорожье"

17 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Комплектовщик" по диапазонам зарплаты в Запорожье

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Комплектовщик в Запорожье открыто 9 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.9+ грн. 22.2% объявлений с зарплатой 11.3+ грн, и 11.1% с зарплатой 10.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Комплектовщик в Запорожье"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Комплектовщик в Запорожье.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Запорожье

Среди похожих профессий в Запорожье наиболее высокооплачиваемой считается Оператор технологических установок. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Газоэлектросварщик с зарплатой 22000 грн, а на третьем - Сборщик кухонной мебели с зарплатой 19500 грн.

Рекомендуемые вакансии

Грузчик (ночная смена)
ФЛП Вельниченко А.В., Запорожье, Запорізька область
Проводим набор сотрудников на склад (грузчики, комплектовщики, контролеры)Требования: ответственность, исполнительность, пунктуальность; физическая выносливость. Обязанности:комплектация товара согласно накладным; погрузка/разгрузка. Максимальный вес заказов - 15 кг.Мы предлагаем:работу в современно оборудованном складском комплексе;наличие комнат отдыха (для принятия пищи, душевые кабины, раздевалки);Оплата труда от 450 до 650 грн. за выход Звоните прямо сейчас тел.: 096 - З9 - 51 - З41 или 050 - 7З - 66 - 798 (Ирина Андреевна)
Комплектувальник замовлень на логістичний склад Raben у Люблін
, Запоріжжя, Запорізька область
Raben Group — нідерландська група компаній, зайнята в галузі логістики, складування, внутрішніх та міжнародних автомобільних, інтермодальних перевезень, морського та повітряного супроводу вантажів та логістикою свіжих продуктів. Основна інформація: Ставка: 26.40 - 30.40 зл/година (нетто); Заробітня плата: 6300 - 7300 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 12 годин у 2 зміни; Напрацювання: 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Люблін. Заробітна плата: 26.40 зл/година (нетто) — базова ставка; 30.40 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років; Аванс після першого тижня роботи; Своєчасні виплати. Графік роботи: 5 днів на тиждень по 12 годин у 2 зміни; 1 зміна: 06:00 - 18:00; 2 зміна: 18:00 - 06:00; 240 годин на місяць. Обов'язки: Комплектування замовлень на складі; Маркування продукції; Пакування та підготовка товару до відправлення. Проживання безкоштовне: Житло знаходиться в пішій доступності від місця роботи та має комфортні умови; Кімнати для проживання розраховані на до 4-х осіб (чоловіки та жінки живуть окремо); Сімейним парам надається окрема кімната; Тим, хто проживає власним житлом, компенсується 300 злотих щомісяця до зарплати. Додаткова інформація: Трансфер до місця роботи забезпечується роботодавцем; Надається безкоштовна робоча форма; Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — телефонуйте або пишіть по закріпленому в оголошенні номеру.Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:Безкоштовні вакансії;Перевірені та надійні роботодавці;Понад 300 актуальних вакансій по всій Польщі;Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Наказ міністерства економіки України про видачу ліцензії ТОВ "Джаст Ворк Україна" №1024 від 03.12.2021.
Комплектувальник на склад продуктів
, Запоріжжя, Запорізька область
Компаніії з продажу продуктів харчування у місті Запоріжжі потрібен комплектувальник на сучасний складОбов’язкиКомлектація та вивантаження продуктів харчування на складах (бакалія, дитяче харчування, корма для тварин)Умови роботиМісце роботи Степове (р-н авторинку Космос) — безкоштовна доставка співробітників на роботу та з роботи автобусом компанії , що дасть можливість економити на проїзді щомісяця більш ніж 500 грн.Маршрут автобуса Бабурка-Металлургів-Украіна-Фестівальна- Пушкіна-Іваново-Анголенко- Автовокзал- Космічний мікрорайон-Чкалова-МолочнаМи надаємо комфортні умови. Логістичний комплекс має душеві, роздягальні, комнату прийома їжі.З/п 10 000-12 000Графіки робіт з 7.00 до 18.00 або з 11.00 до 22.00 Розвозимо безкоштовним автобусом Виплати 1 раз в неділю що пьятниці.Телефонуйте093−393−31−79, 067−619−20−09
Грузчик - комплектовщик на склад
ЧП Григоренко М.Н., Запорожье, Запорізька область
На постоянную работу требуется грузчик.Требования:хорошая физическая форма, без вредных привычек.График работы: посменный графикОбязанности: Выгрузка/погрузка товара.Мы предлагаем: удобный график работы, соц. пакет, высокий уровень заработной платы.Обращайтесь т. 050--574--02--З8 Менеджер ОльгаЧП Григоренко М.Н.
Комплектувальник онлайн замовлень (Сільпо на Перемоги, 64)
, Запоріжжя, Запорізька область
Шукаємо в свою команду комплектувальника онлайн замовлень.Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Комфортні умови праці.Гнучкий графік роботи.Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел.: 06*********47, Олександра.
Комірник-комплектувальник / Збиральник
Оптіма-фарм, ЛТД, Запоріжжя, Запорізька область
Компанія СП «Оптіма-Фарм, ЛТД» один з провідних дистриб’юторів медичних препаратів та товарів медичного призначення, який успішно працює з 1994 року на ринку України шукає комірника (комплектувальника).Чекаємо від Вас:Відповідальність;Працьовитість;Витривалість, здатність працювати у багатозадачному режимі.Побажання до кандидата:Відсутність протипоказів до довготривалого ходіння чи стояння, хороший зір.Обов’язки:Робота зі сканером (навчаємо);Переміщення товару на складі (прийом/складання/контроль);Комплектація медикаментів під аптеки та медзаклади;Участь у проведенні інвентаризації.Пропонуємо:Офіційне працевлаштування та дотримання усіх гарантій, згідно з КЗпПУ;П’ятиденний робочий тиждень: пн.-пт.Своєчасну заробітну плату;Комплексні обіди;Підтримка наставника в процесі адаптації;Роботу в молодому дружньому колективі однодумців.Бронювання військовозобов'язаних від призову на період мобілізації та військового стану;Місце розташування: м. Запоріжжя, вулиця Цитрусова, 9-А.Ми чекаємо на Ваші резюме!
Комплектувальник
, Запоріжжя, Запорізька область
Велика виробнича компанія ТОВ "МІК" в розкрійний цех запрошує комплектувальників.1. Обов'язки: знімає готовий крій з розкрійного столу і комплектує в пачки в необхідній кількості кожну деталь. Пропонуємо навчання.2. Графік роботи по 12 годин: 2 дня, 2 ночі, 4 вихідних.3. Зарплата від 15000 до 23000, в залежності від посади, стажу і кількості нічних годин в місяці (нічні години нараховуються з коефіцієнтом 1,5)4. Робоче місце в р-ні зупинки НИИОГАЗ, друга зупинка від Металургів в сторону Кічкаса, вул. Північне шосе, 69а.
Шевченковский р-н! Терміново вантажник комплектувальник в нічну зміну!
, Запоріжжя, Запорізька область
На постійну роботу потрібен вантажник комплектувальник в нічну зміну на продуктовий склад.Графік роботи: 6/1 з 19.00 до 07.00.ЗП: 800 грн/зміна.
Комплектувальник онлайн-замовлень (Сільпо, Шевченківський р-н.)
, Запоріжжя, Запорізька область
Готовий долучитися до крутої команди? Мерщій до нас!Шукаємо комплектувальників товарів у напрямок інтернет-замовлень!Досвід роботи необов’язковий, всього навчимо.Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Всі деталі за тел. 09*********52, Юлія
Комплектувальник-комірник замовлень в інтернет-магазин (радіоринок)
, Запоріжжя, Запорізька область
Умови:графік роботи Пн.-Сб. з 9:00 до 18:00, неділя — вихіднийрозташування вул. Жуковського 32 (радіоринок)для вас є місце приймання їжі, чайник(чай, кава, кулер із водою від магазину)специфіці та роботі навчимоасортимент товару можна подивитися на сайті: primo.vipВимоги:Без шкідливих звичокПунктуальністьУважність, акуратність, зібраністьВміння та бажання навчатисяБазові навички роботи з ПКВміти відрізняти кольори: синій від зеленого, червоний від рожевого тощоВміти рівно приліпити скотч без складокВміти рівно різати папір ножицямиОбов’язки:Комплектація замовлень по накладним (навчимо, покажемо)Відправлення та забір посилок на транспортні компанії (віднести замовлення пішки з пакетами в руках на Нову Пошту та поруч Розетка)Контроль за відповідністю наявності товарів на складі (навчимо, покажемо)Організація та підтримка складу у належному вигляді (стікирування товарів, розкладання по полицях, тощо. Покажемо, навчимо, ініціатива вітається)Прибирання та утримання робочого місця у чистоті
Комплектувальник (Сільпо, Бородінська, 20б)
, Запоріжжя, Запорізька область
Запрошуємо приєднатися до нашої команди відповідального та сильного комплектувальника онлайн замовлень.Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Комфортні умови праці.Гнучкий графік роботи.Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Всі деталі за тел.: 09*********17, Альона
Службовець на складі (комірник)
801, Запорізька філія Запорізького обласного центру зайнятості, Запоріжжя, Запорізька область
Заробітна плата (усього): 8000 грнУ тому числі основна: 8000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконувати обов'язки Комплектувальника-комірника.Займається організацією, прийманням, зберіганням та видачею різних матеріальних цінностей на складі. А також веде постійний облік переміщення товару, стежить за правильністю оформлення заявок на ввезення і вивезення продукції.Робота у промисловому приміщенніВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: не зазначеноПрофесійні компетенції (знання, навички):Впевнений користувач комп’ютера(Word, Excel,)— обов’язково!1-С — буде перевагоюОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Гарна пам’ять — необхідно вивчити номенклатуру для зборки виробу,уважність, відповідальність, точність
Збиральника комплектувальник на склад
, Запоріжжя, Запорізька область
Виробниче підприємство шукає відповідального комплектувальника на склад готової продукції.Вимоги:- гарна фізична форма;- вміння користуватися електроінструментом;- без шкідливих звичок.Графік роботи:Пн-пт з 8:45 до 17:00
Комплектувальник товарів на склад
Запрошуємо комплектувальника товарів на склад продуктів харчування. Безкоштовний транспорт та обіди.Місце роботи: м. Запоріжжя, вул. Базова, 11.