Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор линии в Запорожье"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор линии в Запорожье"

14 250 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Оператор линии" по диапазонам зарплаты в Запорожье

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Оператор линии в Запорожье открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 23,5+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 11.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Оператор линии в Запорожье"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Оператор линии в Запорожье.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Запорожье

Среди похожих профессий в Запорожье наиболее высокооплачиваемой считается Оператор технологических установок. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Газоэлектросварщик с зарплатой 22000 грн, а на третьем - Сборщик кухонной мебели с зарплатой 19500 грн.

Рекомендуемые вакансии

Оператор виробничої лінії
, Запоріжжя, Запорізька область
Потрібен оператор лінії харчового виробництва .Обов'язки: контроль обладнання, дотримання технологічних процесів, ремонтні роботи та налагодження обладнання.
Робота. Оператор-заправник АЗС. Запоріжжя (Оріхівське, шосе)
, Запоріжжя, Запорізька область
Вже більше 70 років «Укрнафта» є найбільшою нафтогазовидобувною компанією України, в складі якої перебувають 1791 нафтових та 147 газових свердловин, а також більше 500 монобрендових АЗС UKRNAFTA майже в усіх регіонах України.Все це можливо завдяки людям, які працюють в нашій команді — сильним, відважним, рішучим, інноваційним та об'єднаним спільною метою. Велика родина #UkrnaftaPeople налічує майже 20 000 колег по всій Україні, запрошуємо стати частиною нашої команди "Оператора-заправника АЗС".З нами ви отримаєте:Офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної плати на ринковому рівні;Програму лояльності для всіх співробітників зі знижками на пальне, товари магазинів та кава-корнерів АЗС;Оплачувану відпустку та лікарняний;Відкриту лінію для важливих питань та нових ідей співробітників;Корпоративне навчання, підвищення кваліфікацій та розвиток;Професійний та кар'єрний ріст;Позмінний графік роботи: Доба через три.Вашими основними завданнями будуть:Активний продаж пального, скрапленого газу, супутніх товарів та послуг на АЗС;Забезпечення зберігання нафтопродуктів, скрапленого газу, матеріальних цінностей та супутніх товарів;Дотримання стандартів обслуговування клієнтів на полі колонок АЗС Ukrnafta;Дотримання вимог робочої та технологічної інструкцій, правил техніки безпеки та пожежної безпеки.Ми очікуємо від вас:Повна загальна середня освіта;Увага до деталей, активність та ініціативність;Високий рівень комунікаційних навичок та клієнтоорієнтованість;Наявність посвідчення оператора АЗС буде перевагою;Впорядковані документи, а саме наявний військово-обліковий документ згідно діючого законодавства, паспорт (непротермінований) та інші.Локація: вул. Оріхівське, шосе, 3-Б.Направляйте резюме або заповнюйте коротку анкету та приєднуйтесь до команди #UkrnaftaPeople!Телефонуйте: +38(097)-133−68−02,+(099)-658−16−60 Крістіна.Заправляємо до перемоги!Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом тижня в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією «Укрнафта» в рамках чинного законодавства України.Компанія «Укрнафта» гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.
Робота на виробництві
, Запоріжжя, Запорізька область
Компанія з виготовлення металопластикових конструкцій у пошуку оператора виробничої лініїЄ різні вакансії-Робота в цеху на автоматизованих станках -Зп: від 20 тис грн-Проживання -безкоштовно-Харчування -безкоштовно-Беремо без досвіду все навчаємоДеталі: 06******15-Софія(Вайбер/телеграм)Адреса виробництва: село Надичі, Львівська обл. Жовківський р-н.
Оператор лінії виробництва
, Запоріжжя, Запорізька область
Підприємство з виробництва пакувальних матеріалів шукає оператора автоматичних лінійОбов’язки:- робота у цеху з виготовлення пакувальних матеріалів- ведення журналу звітності у впродовж зміни.Вимоги до кандидата:- досвід роботи з обслуговування або експлуатації обладнання буде перевагою;- освіта середньотехнічна або неповна вища;- акуратність, відповідальність, старанність, висока здатність до навчання. Ми пропонуємо:- Офіційне працевлаштування;- Своєчасну заробітну плату;- Графік роботи змінний, зміна по 12:- Місце роботи Хортицький район, вул. Новобудов 9-Б
Наладчик-оператор в цех виробництва паперової продукції
, Запоріжжя, Запорізька область
Компанія «Кєя Пак» шукає на постійну роботу наладчика-оператора в цех по виробництву паперової продукції.Вимоги:фізична витривалість, активність;відсутність поганих звичок;бажано досвід роботи на виробництві;готовність працювати згідно графіку роботибажано проживання на Бабурці, Правий берег.Основні обов’язки включають:налагодження та обслуговування виробничого устаткування,забезпечення ефективної та безперебійної роботи лінії виробництва,виконання профілактичних ремонтів обладнання та усунення несправностей,контроль якості виробництва та вчасне виявлення та усунення дефектів.Умови роботи:Підприємство знаходиться на Бабурці, зупинка транспорту ТуристОфіційне працевлаштування, умови згідно чинного законодавства.Позмінний графік роботиЯкщо вакансія Вас зацікавила, ви відповідаєте вимогам роботи звертайтесть за номером (09********66 Олександр, та надсилайте своє резюме.
Менеджер з продажу по телефону
, Запоріжжя, Запорізька область
Whale Fin Co — ми є досвідченою і прогресивною командою, яка щодня працює над задоволенням потреб в сфері надання інформаційних послуг на ринку понад п’ять років. На проєкт у м. Запоріжжі в офіс потрібні амбітні менеджери у контакт-центр мобільного оператора, які вміють слухати і розуміти клієнта в телефонному режимі.В обов'язки входить ведення активних переговорів з потенційними та існуючими клієнтами за скриптами на вхідній лінії.Нашим новим співробітником можете стати Ви, якщо:Ви молодий (-а), охайний і постійний;Готові зростати в команді із спеціалістами різних напрямків;Схильні до самоаналізу.Це про вас? Тоді запрошуємо!Ми пропонуємо:Лояльне керівництво, демократичні умови;Сучасний офіс у центрі Запоріжжі;Графік: пн-пт з 8 до 17:30 без затримок;Ставка 3 500грн нед. та %;Виплачуємо Вам 1 000грн за навчання;Безкоштовні обіди;Обов’язки:Забезпечення професійного обслуговування;Розвиток та підтримка взаємовигідних відносин.Побачивши укладені угоди і майстерність наших менеджерів вести переговори, Ви не сумніватиметесь в перспективі напрямку.Наші двері відчинені до охочих докластися щоб заробити. Разом Ми набудемо необхідних навичок, як розташовувати до себе і працювати на переконання. Надамо весь досвід і допоможемо тримати хвилю!Менеджер з персоналу Олексій тел.: 06********98Сайт компанії: whalefinco.comФізична адреса: м. Запоріжжя , пр. Соборний 155
Оператор на лінію розливу
, Запоріжжя, Запорізька область
На постійну роботу запрошуємо: оператора-вантажника на лінію розливу б/а напоївзп 13 000 грн., графік 52 (можливо 6/1), з 7:00 до 15:30, вул.Карпенка-Карого, 54;Загальні вимоги: гарна фізична форма, відсутність судимостей, відповідальність.За інформацією звертайтесь за номером: 09*********05
Оператор на виробництво
, Запоріжжя, Запорізька обл.
Підпрємству з виробництва соняшникової олії(на ринку праці знаходиться більше 20 років)на постійну роботу потрібні робітникиОПЕРАТОР лінії цехуБез досвіду роботи.Гр/роботи змінний, 2/2 або д/н 48.Підприємство знаходиться на Правому березі, район Великого лугу.По всім іншим питанням телефонуйте: