Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "2-3 часа в день в Запорожье"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Требуется курьер со своим авто
, Запоріжжя, Запорізька область
В команду сервиса доставки требуются водители с недорогими личными легковыми авто с ГБО(до 11л на 100 км).Суть работы, доставка еды из ресторанов на дом.Требования:-исправный легковой автомобиль в хорошем техническом состоянии,-хорошее знание города,-ответственность,-желание работать,-порядочность.З/П от 550 до 1100 грн в день +чаевые+ амортизация оплата ежедневно!Средняя З/П 650-750 грн/деньКомпенсация топлива из расчета 11л на 100км по цене Укрнафта ежедневно!Средний пробег в день 140 км.Выплата амортизации раз в месяц.График работы: Плавающий 3-4 дня рабочих в неделюВозможна неполная или частичная занятость.Звонить с 10 до 20На сообщения и отклики не отвечаем! Запись на собеседование по телефону!
Робота на власному авто Uber, Bolt, Uklon, Opti в м. Запоріжжя
, Запоріжжя, Запорізька область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Раздача листовок (подработка на каникулы)
ТМ Ромашка, Запорожье, Запорізька область
Для временной подработки нужны сотрудники (школьники, студенты, возможно пенсионеры).График работы свободный (совмещение с основной работой/ учёбой). Возможность работать от 1 дня в неделю или только по выходным. Частичная занятость, 3-4 часа в день, от 250 грн./час. По работе звоните: (067)-68З-97З0 или (095)-214-6З8З Юлия Викторовна
Промоутер, раздача листовок
ООО, Запорожье, Запорізька область
Приглашаем к сотрудничеству молодых и активных людей для предоставления информации потребителям о товаре.Требования: желание работать и развиваться; грамотная речь; приятный внешний вид.Обязанности: предоставление информации о товаре; общение с людьми; работа с сопровождающей документацией.Условия работы: частичная занятость; два выходных в неделю; работа в помещении торгового комплекса; достойная оплата труда.По работе и всем вопросам звоните: 0бб 01 З7 5Зб или 09б 9З 7З 52б (Татьяна Ивановна)
Уборщица в офис на полставки
ООО, Запорожье, Запорізька область
В компанию ООО "CLOD" на неполный рабочий день требуется уборщица для уборки помещения офисного типа.Требования: добросовестная, порядочная, аккуратная женщина, без вредных привычек.Обязанности: влажная уборка офиса, вынос мусора.Условия работы: частичная занятость с 7 до 11 или Ваш вариант (обсудим индивидуально).оплата 9200 грн.Если Вас заинтересовала данная вакансия обращайтесь к менеджеруПн - Пт 9 - 18Тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗМы не работам с почтой и резюме!Менеджер компании, Татьяна Александровна
Викладач англійської мови (онлайн)
EnglishDom (ФЛП Роде С.А.), Запоріжжя
Викладач англійської мови (онлайн)Englishdom — це міжнародна онлайн-школа англійської мови, одна з лідерів на території України та Європи. Ми пишаємося тим, що за 10 років нашої роботи більше 50 000 студентів досягли своєї мети разом із 900+ викладачами Englishdom.Наші викладачі працюють за найсучаснішими технологіями. Заняття проходять на онлайн платформі Englishdom, підготовка до уроку займає лише 15 хвилин!Наш ідеальний викладач:любить англійську і володіє нею на високому рівні;має досвід викладання або репетиторства;прагне навчити і привести студента до результату;постійно розвивається і прокачує свої навички.Чому варто працювати в Englishdom?гідний рівень доходу та система бонусів;стабільне завантаження — вам більше не потрібно шукати студентів самостійно;гнучкий графік роботи (повна або часткова зайнятість, ранок чи вечір, будні дні або вихідні);робота на онлайн платформі Englishdom — це економія часу на підготовку до уроку та домашні завдання;на онлайн-платформа ED Class— розроблені аудіо, відео програми навчання, реалізована автоперевірка домашнього завдання;мотивовані студенти, які чекають наставника для отримання знань;підтримка особистого куратора і менеджера по адаптації;тренінги, вебінари і обмін досвідом з викладачами з Європи і native speakers;спілкування в community з 900+ вчителів;50% оплата міжнародної сертифікації викладачів.Умови роботи:робота з дому (ПК/ноутбук, гарнітура і стабільний Інтернет must have!);всі уроки — 1 на 1 зі студентом;тривалість 1 уроку — 50 хвилин.Наша місія — надихаємо вивчити англійську за допомогою інноваційних технологій, занурення в мовне середовище і турботи про студентів.Хочете стати частиною команди, яка змінює життя людей завдяки знанню англійської?telegram HRSvitlana
Ищу помощницу для пожилой женщины, сиделку частичная занятость
, Запоріжжя, Запорізька область
Нужна порядочная помощница для пожилой женщины, сиделка с опытом работы (умение делать уколы). Приготовление пищи (продукты привозим), уборка, стирка (стиральная машина), гигиена, контроль принятия лекарств. Женщина плохо передвигается, болезнь Паркенсона, высокое давление, сахар. Пока нуждается в памперсах. Занятость с 9 до 12, с 17 до 19. График можно согласовывать. Территориально возле 6 городской больницы( М.Гончаренко) Предложение только за для проживающих рядом. Услуги профессиональных контор не предлагать.
Расклейщик объявлений. Подработка
, Запоріжжя, Запорізька область
В нашу компанию открылся набор расклейщиков в г Запорожье.Оставьте свой контакт и мы свяжемся с ВамиЧто нужно делать: Расклеивать объявления на рекламные доски Распространять визитки и листовки по почтовым ящикамУсловия работы:Ежедневно выплачиваем заработную плату;Заработная плата будет составлять от 2х гривен за 1 доску объявлений;Бонус за 5 маршрутов в неделю, за 15 маршрутов в неделю - двойной бонус;Обучаем основам работы, помогаем увеличивать скорость;Что требуется от вас?Телефон с интернетом;Вести отчетность в нашем внутреннем приложении;При частичной занятости (20 часов в неделю), заработная плата будет выходить от 10 000 грн,При полной занятости (40 часов в неделю), заработная плата будет выходить от 25 000 гривен.Верхнего потолка у нас нет, все зависит от времени и скорости. Чем больше вы работаете, тем больше будет ваша премия!Есть возможность карьерного роста. Продвижение на контролера в отдел по контролю качества, супервайзера промоутеров, вплоть до руководителя филиала.Эта вакансия подойдет для тех, кто рассматривает: подработка, без опыта, промоутер, расклейщик, распространитель, рядом с домом, частичная занятость, неполный день, совмещение, гибкий график, почтальон, работа для студентов, работа на 4 часа, работа для студентов, работа для пенсионеров.
Требуется продавец
, Запоріжжя, Запорізька область
Срочно требуется продавец в магазин спорттоваров ( велотовары) на Бородинском рынке. Работа с 8:30 до 16:30 часов. Зарплата200 грн. в день +% от продажи товара.Требования- честность, порядочность, добросовестное отношение к работе. Желательно, мужчины со знанием строения велосипедов. Полная занятость, з.плата от 12000. Возможно частичная занятость, з.плата оговаривается при собеседовании.
Уборщица в офис от 8500 грн
Частная компания, Запорожье, Запорізька область
В крупную торгово - промышленную компанию требуется Уборщица Требования:• осуществлять уборку служебных помещений;• соблюдать санитарно-гигиенические требования при уборке помещений;• аккуратность, ответственность, порядочностьУсловия работы: Посменный график. Возможна частичная занятость (детали на собеседовании).Мы предлагаем:• Своевременная выплата заработной платы;• Удобный график работы.Обращайтесь - 050 — б58 — 840З или 09б — 550 — 45З1 - Наталья ВладимировнаЧастная компания "Арилон Сервис"
Потрібні працівники
, Запоріжжя, Запорізька область
Потрібні працівники на підприємство в Запоріжжі.Осн.обов. Якісна підготовка товару (переборка,фасовка курячих яєць).Вимоги: можливо без досвіду, уважність, відповідальність, пунктуальність, без шкідливих звичок. Умови: 6/1, з 7.00 до 17.00, гнучкий графік вихідних. Можлива часткова зайнятість, або підробітка за індивідуальним графіком.З.п. від 500 грн/день (договірна + мотивації).Адреса: м.Запоріжжя, вул Гірська 15.Своєчасна оплата праці, офіційне працевлаштування.
Охоронці (виробничиче підприємство, чоловіки та жінки. Вахта)
, Запоріжжя, Запорізька область
Охоронній компанії для охорони виробницта терміново потрібні охоронціВимоги: Чоловіки та жінки, можна сімейні пари. Без судимостейУмови праці: вахтовий метод від 30 днів, зміна 12/12, з/пл. від 410грн. за зміну.Є можливість коригувати графік роботи, також є можливість додаткового заробтку 250грн. за 6 годин - виплата одразу.З/пл. виплачується щомісяця без затримок, щотижня видача авансів.Можна без досвіду роботи - є стажування 2-3 зміни.Компенсація проїзду.Проживання за рахунок підприємства у гуртожитку в межах міста, гідні умови.Будь ласка не пишіть на сайті, це марна трата вашого та нашого часу, бо коли передзвонюєшь з 10 повідомлень відповідає тільки один кандидат.Якщо вас цікавить вакансія, дзвоніть та уточнюйте все питання.
Продавець-касир Хортицький район (часткова зайнятість)
, Запоріжжя, Запорізька область
«THRASH! ТРАШ!» - мережа продовольчих магазинів, яка входить до групи компаній «Фоззі».Запрошуємо до нашого колективу продавця-універсала вул. Рубана, 27НАДАЖМО БРОНЬ ВІД МОБІЛІЗАЦІЇ!Довіряємо тобі наступні задачі:· робота із касовим апаратом (навчаємо, не страшно, якщо ніколи не працював);· переміщення товару із складу у торг.зал (фізичні навантаження);· підтримання порядку в торговому залі;· ввічливе обслуговування покупців;· здійснення викладки товару на вітрину, відповідність цінників.Працюючи в THRASH! ТРАШ! ти гарантовано отримуєш:· навчання з "0", ми не вимагаємо досвід роботи;· зручний графік роботи;· робота поруч із домом;· оплачувані лікарняні, відпустки;· стрімкий кар'єрний розвиток;· оплачуване навчання/стажуванняМаєте питання пишіть у вайбер та телеграм 05*********75 - Тетяна
Прибиральниця в приватний будинок р-н Бородінський
, Запоріжжя, Запорізька область
Доморобітниця в приватний будинок. Часткова зайнятість. Всі питання по телефону. Порядочність, чистоплотність , позитив, уміння користуватись миючими засобами, можлива робота на подвірї по згоді.
Работа для медика
, Запоріжжя, Запорізька область
Требуется медработник, возраст 55+ для работы на диагностическом оборудовании. Необходим опыт пользования ПК. Частичная занятость, зарплата от 10000 грн.
Оператор поштового відділення
, Запоріжжя, Запорізька область
Нова пошта – лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо " про оператора поштового відділення". Хочеш стати обличчям Нової пошти та дарувати радість клієнтам, які поспішають у відділення за посилками? Любиш спілкуватися, посміхатися і з комп'ютером на «ти»? Вважай, що робота вже твоя!Ми пропонуємо тобі: «білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження;навчання всім тонкощам роботи з обслуговування клієнтів за стандартами Нової пошти;дружній колектив;медичне страхування;можливість кар'єрного зростання;можливість працювати на часткову зайнятість. Що потрібно робити: оформлювати товарно-транспортні накладні;вносити дані до бази 1С;здійснювати взаєморозрахунки з клієнтами;сканувати, палетувати вантаж у відділенні.Ми очікуємо від тебе: впевнене володіння ПК;швидкий набір тексту (від 100 символів на хвилину);середню спеціальну, незакінчену вищу або вищу освіту;бажаний досвід роботи з клієнтами.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої батьківщини Нової пошти - телефонуй.
Касир центральної каси (Сільпо, вул. Запорізька, 1б)
, Запоріжжя, Запорізька область
Шукаємо в команду касира центральної каси.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Часткова зайнятість.Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел.: 05*********52, Ольга
Виробництво
, Запоріжжя, Запорізька обл.
Підприємство по ремонту насосного обладнання запрошує на роботуСлюсаря-ремонтникаЗ/ПЛ від 15000 грн.Підробіток або часткова зайнятість.Район заводу "Дніпроспецсталь".067-261-91-24, 095-020-38-03
Оператор поштового відділення, Шевченківський район
, Запоріжжя, Запорізька область
Нова пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «оператора поштового відділення».Хочеш стати обличчям Нової пошти та дарувати радість клієнтам, які поспішають у відділення за посилками? Любиш спілкуватися, посміхатися і з комп’ютером на «ти»? Вважай, що робота вже твоя!Ми пропонуємо тобі:«білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження;навчання всім тонкощам роботи з обслуговування клієнтів по стандартам Нової пошти;дружній колектив;медичне страхування;можливість кар'єрного зростання;можливість працювати на часткову зайнятість.Що потрібно робити:оформлювати товарно-транспортні накладні;вносити дані в базу 1С;здійснювати взаєморозрахунки з клієнтами;сканувати, палетувати вантаж у відділенні.Ми очікуємо від тебе:впевнене володіння ПК;швидкий набір тексту (від 100 символів на хвилину);середню спеціальну, незакінчену вищу або вищу освіту;бажаний досвід роботи з клієнтами.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти — телефонуйте.
Требуется уборщица в платный туалет
, Запоріжжя, Запорізька область
Требуется уборщица , работа частичной занятости с 8.00 до 15.30 Нед/Нед для работы в платном туалете ,зарплата 50% работа для глубокого пенсионного возраста , зарплата не большая .Aлександровский район тел 09******79,