Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа недвижимости в Запорожье"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Агентство недвижимости набирает штат сотрудников!
, Запоріжжя, Запорізька область
Агентство недвижимости набирает штат сотрудников по продаже и аренде недвижимости, опыт работы в сфере продаж. Выгодные условия оплаты для риелторов с опытом работы. График работы свободный!Проспект Соборный 171 / остановка 12 апреля.
Агент з нерухомості у Запоріжжі
, Запоріжжя, Запорізька область
Агенція нерухомості «Парус» запрошує в свою команду активних, ціленаправлених амбітних кандидатів, які мають бажання працювати та заробляти. Немає обмежень за віком, досвід у продажах вітається.Вимоги:Наполегливість, відповідальність, цілеспрямованість;бажання вчитися, розвиватися та заробляти;готовність працювати з великими обсягами інформації;особиста зацікавленість у своїх фінансахпрезентабельний зовнішній вигляд;Обов’язки:дзвінки та зустрічі з клієнтами, робота з базою даних,розміщення реклами;моніторинг ринку нерухомостіконсультація клієнтів з приводу купівлі, продажу нерухомості;підбір об'єктів; організація та проведення переглядів;Ми пропонуємо:високий рівень доходу з виплатою після кожної угоди;навчання; інформаційну та рекламну підтримку; комфортне робоче місце,гнучкий графікцікаву роботу в команді професіоналів;Професія рієлтора - це гра в довгу, чим більше досвіду, тим більше рекомендацій і угод, тим вищий ваш дохід.Якщо Ви амбіційні, креативні, комунікабельні, наполегливі, то телефонуйте або надсилайте своє резюме.Будемо раді зустрічі.
Відділена робота, гнучкий графік, погодинна оплата + відсотки
, Запоріжжя, Запорізька область
Агентство нерухомості RICH HOME у зв'язку з розширенням штату запрошує на роботу менеджера у сферу нерухомості. Напрямок, де добре заробляють та мають престижну професію.Напрямок діяльності компанії: довгострокова оренда, купівля, продаж та інвестування в нерухомість.Ми шукаємо: впевнених у собі людей!Наша ціль - гарний сервіс для клієнтів! При цьому досвід не є обов'язковим!У свою чергу, компанія обіцяє для кандидата безкоштовне навчання та професійну підтримку.Вимоги до кандидата:Гарні комунікативні навички, привітність, доброзичливість, здатність ввічливо та тактовно працювати з запереченнями та питаннями клієнта;Відсутність страху телефоніїВміння працювати з месенджерамиОбов'язково наявність ПК або ноутбука.Основні обов'язки: здійснення вихідних дзвінків, дотримання скрипту розмови з клієнтом, внесення всієї інформації до бази данихУмови роботи:Віддалено (на дому) !