Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Тестер в Запорожье"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Тестер в Запорожье"

20 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Тестер в Запорожье"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Тестер в Запорожье.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Запорожье

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Тестер" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Адміністратор клуб віртуальної реальності
, Запоріжжя, Запорізька область
Любиш працювати із людьми? Хочеш веселу роботу? А якщо знаєш, що таке віртуальна реальність, то тобі точно до нас.У нас кожен день, заряд позитиву та емоцій від відвідувачів та цікавий досвід із віртуальною реальністю.Обов’язки менеджера:Організація та контроль роботи клубу віртуальної реальностіЗустріч та прийом відвідувачівЗабезпечення безпеки та порядок в клубіКонсультування клієнтів щодо доступних ігорВирішення конфліктних ситуаційПроводити івенти та акціїПошук ігор та тестування ігор та обладнання Вимоги:Досвід роботи в сфері розваг, обслуговування або подібних закладівВміння працювати з комп’ютером та програмним забезпеченнямКомунікабельність та вміння працювати з відвідувачами всіх вікових групПунктуальність!Умови :Стажування 1 тиждень Вивчити ігри та навчитись працювати з клієнтамиРобота менеджера: 20 змін по 300 грн + 5% від касиМенеджери виходять під запис за 20 хв до ігри В середньому 3-6 год робити за змінуТакож розглядаємо кандидатів на "підміну" за 500 грн за змінуВаша задача полягає в тому щоб підтримувати комфортну атмосферу в клубі та розвивати його. Креативність та ініціативу завжди підтримаємо!
Інженер електроніки
Сервотех, Запоріжжя
Ми, компанія «SERVOTECH», працюємо в сфері ремонту промислової електроніки.У зв’язку з розширенням шукаємо у команду інженера електронікиЗП від 20000 грн. (+ бонуси);Графік роботи: з 9.00 до 17.30, 5/2 (5 днів робочих, субота, неділя — вихідні);Офіційне працевлаштування;Можливості зростання та навчання;Комфортний офіс в центрі міста;Функціональні обов’язки:Ремонт та діагностика промислового обладнання (частотних перетворювачів, сервоприводів та двигунів, блоків живлення, УПП, ПЛК);Пайка та встановлення комплектуючих;Налаштування та тестування;Робота з ручним інструментом.Особисті та професійні якості:Вища профільна освіта;Досвід ремонту електроніки;Вміння читати технічну документацію та схеми;Знання та розуміння сучасної елементної базиМи ставимося з повагою та лояльністю до кожного співробітника нашої команди. Якщо ви маєте відповідний досвід та бажання працювати в нашій команді, якщо ви бажаєте розвиватись та отримувати конкурентоспроможну заробітну плату, то ми з нетерпінням чекаємо саме на ваше резюме!