Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по развитию персонала в Запорожье"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Територіальний менеджер відділу продажу масового ринку (В2С) в м. Запоріжжя
Vodafone, Запоріжжя
Vodafone Україна - лідер у сфері телекомунікацій, запрошує до своєї команди кваліфікованого супервайзера торгової команди відділу продажів масового ринку (В2С). Зона відповідальності - Запорізька та Донецька області.Щодня ми працюємо над впровадженням інноваційних проектів та розбудовуємо кращу мережу зв'язку країни, тому ми раді вітати однодумців, котрі слідкують за новітніми технологіями, відкриті до нового та розглядають труднощі, як можливості для професійного та особистісного зростання.Мета посади: забезпечення виконання плану продажу та фокусних задач.Ключові обов'язки:Організація роботи з національною та регіональною дилерською мережеюЗабезпечення якісного рівня представленості та асортименту продукції, рекламно-інформаційних матеріалів в мережі національних та регіональних дилерівРозширення ринків збутуКонтроль та коригування роботи підлеглихВимоги:Вища освітаДосвід роботи у галузі продажу від 3 роківДосвід управління персоналом від 2 роківВідмінні навички ведення переговорівВисокий рівень комунікативних та організаторських здібностейВідповідність корпоративним цінностям компаніїВолодіння англійською мовою буде перевагоюНавички роботи з MS Office: Exсel, Power PointНаш кандидат:Орієнтований на результат, завжди активно діє в напрямку поставлених цілейПропонує ідеї стосовно розвитку ввіреної територіїБере на себе відповідальністьПрагне бути попереду конкурентів, досягати найкращих результатівАзартний та чесний у здоровій конкуренціїМи пропонуємо:Колектив однодумців, прозорість рішень та відкритість в комунікаціїОфіційне працевлаштування, соціальні гарантіїГнучкий графік роботи31 календарний день відпусткиМедичне корпоративне страхування та оздоровленняБезкоштовний мобільний зв'язокВигідний тарифний план від Vodafone для сім'їПрофесійне навчання за рахунок роботодавцяАктивне корпоративне життяЯкщо ти відповідаєш вказаним вище вимогам та прагнеш працювати з нами, надсилай резюме з очікуванням доходу.
headhunters, HR managers
, Запоріжжя, Запорізька область
Доброго часу, Ми ТОП команда України!!! "ІMPERIAL"Пропонуємо:Вихід на стабільний дохід за перші 1-2 тижні.Навчання та трейнінги від кращіх менторів країни.Комфортні умови працевлаштування. На перший час надаємо житло згідно усіх Санітарно-гігієнічних вимог.Курс навчання 2-3 дні, практика 3-4 дні. під час практики за Вами закріплений Ментор, котри завжди підкаже і направить на вірний шлях.Надаєму усі необхідні інструменти для заробітку.Вимоги до кандидата:Охайний зовнішній вигляд.Чітка дикція.Пунктуальність, комунікабельність.Володіння ПК на рівні користувача.Чекаєм на Ваші відгуки та дзвінки. ДЗВОНИТИ 9:00-18:00З повагою Олександр Володимирович.
Менеджер з продажу по телефону
, Запоріжжя, Запорізька область
Whale Fin Co — ми є досвідченою і прогресивною командою, яка щодня працює над задоволенням потреб в сфері надання інформаційних послуг на ринку понад п’ять років. На проєкт у м. Запоріжжі в офіс потрібні амбітні менеджери у контакт-центр мобільного оператора, які вміють слухати і розуміти клієнта в телефонному режимі.В обов'язки входить ведення активних переговорів з потенційними та існуючими клієнтами за скриптами на вхідній лінії.Нашим новим співробітником можете стати Ви, якщо:Ви молодий (-а), охайний і постійний;Готові зростати в команді із спеціалістами різних напрямків;Схильні до самоаналізу.Це про вас? Тоді запрошуємо!Ми пропонуємо:Лояльне керівництво, демократичні умови;Сучасний офіс у центрі Запоріжжі;Графік: пн-пт з 8 до 17:30 без затримок;Ставка 3 500грн нед. та %;Виплачуємо Вам 1 000грн за навчання;Безкоштовні обіди;Обов’язки:Забезпечення професійного обслуговування;Розвиток та підтримка взаємовигідних відносин.Побачивши укладені угоди і майстерність наших менеджерів вести переговори, Ви не сумніватиметесь в перспективі напрямку.Наші двері відчинені до охочих докластися щоб заробити. Разом Ми набудемо необхідних навичок, як розташовувати до себе і працювати на переконання. Надамо весь досвід і допоможемо тримати хвилю!Менеджер з персоналу Олексій тел.: 06********98Сайт компанії: whalefinco.comФізична адреса: м. Запоріжжя , пр. Соборний 155
РОБОТА! Помічник оброблювача риби! Без досвіду
, Запоріжжя, Запорізька область
Виробництво «Охолоджена риба» запрошує до своєї команди ПОМІЧНИКА ОБРОБЛЮВАЧА РИБИ.6 переваг із Департаментом виробництва Fozzy Group:· Відмінні можливості для особистого розвитку та кар'єрного зростання· Робота в дружному та сучасному колективі· Гнучкий графік роботи· Офіційне працевлаштування· Безкоштовні гарячі обіди· Гідна та стабільна оплата праціВ нашій команді ви будете:· Патрати та чистити рибу· Підготовлювати до обробкиГрафік роботи: позмінний, який включає в себе денні та нічні зміни - з 8:00 до 20:00 та з 20:00 до 8:00. 1 година обідньої перерви.За 1 годину ви отримуєте - 105,9 грн, а за 1 зміну від 1160 грн.В місяць 16 змін – 18 600 грн, а за 20 змін – 21 080 грн.Ми всього навчаємо та розглядаємо кандидатів без досвіду роботи!Від Вас необхідно лише бажання працювати та розвиватися в нашій команді!Приєднуйся до команди професіоналів!Знаходимось в м.Києві, вул.Слобожанська 13. Надається безкоштовне проживання.