Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Специалист по развитию в Запорожье"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Администратор учебного центра
«AGH», Запорожье, Запорізька область
Учебно-развивающий центр «AGH» объявляет об открытой вакансии! Требования:- девушка приятной внешности и грамотной речью;- уверенный пользователь ПК, ориентация в социальных сетях;- высшее / незаконченное высшее образование; - умение культурно и четко говорить по телефону;- уверенность в себе и способность к обучению. Обязанности:- консультация клиентов центра; - помощь в выборе программ обучения;- размещение рекламы в интернете о деятельности центра, ответ на письма по ел. почте; - помощь в проведении занятий (подготовка раздаточного материала, организация помещений к занятиям);- формирование групп и составление графиков посещений;- обеспечение работы офиса (заказ воды, канцелярии, необходимых принадлежностей). Условия: - посменный график работы в две смены (с 10 до 19 либо с 12 до 20); - молодой коллектив специалистов; - два выходных в неделю (сб и вс либо вс и один будний день); - скидки на обучение в центре + обучающая литература бесплатно; - возможность участия в тренингах (в свободное от работы время) за счет компании. Мы создаем условия, в которых каждый может реализовать свой профессиональный потенциал, не оставляем без внимания Ваше стремление к развитию и карьерному росту. Для записи на собеседования обращайтесь Пн-Пт 9-18Тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗРезюме не рассматриваются!Оксана Александровна
Менеджер з продажу
ТОВ УкрХімПродукт, Запоріжжя
Ми шукаємо досвідченого менеджера з продажу на дистанційну роботу для нашої компанії «ТМ GOOD Result».Основні обов’язки включають пошук нових клієнтів, укладення договорів, підтримку відносин з існуючими клієнтами, вирішення їх запитів та пропозицій, а також збільшення продажів нашої продукції.Вимоги:Досвід роботи в продажах від 1 року;Великий досвід роботи з клієнтами та відмінні навички комунікації;Вміння працювати в команді та самостійно;Високі організаторські здібності;Знання ПК на рівні користувача,1С;Бажання навчатися та розвиватися.Ми пропонуємо:Дистанційну роботу;Графік5/2;Конкурентну заробітну плату;Можливості для професійного зростання та розвитку.
Банкет менеджер, менеджер з прийому замовлень
, Запоріжжя, Запорізька область
Успішна та перспективна компанія мережі дитячих розважальних центрів Volkland прийме до свого дружнього колективу банкет- менеджера .Якщо ти: маєш активну життєву позицію, цікаві ідеї, знаєш сучасні тренди , любиш спілкуватися- ми чекаємо саме на тебе!Вимоги:робота в залі з відвідувачами, контроль посадки, контроль видачі замовлень;спілкування з клієнтами , прийом замовлень на дні народження, банкети;ведення, планування, організація днів народжень по стандартам компанії;зустріч гостей, контроль проведення свята ,комунікація з клієнтами;організація анімаційних програм, написання сценаріїв, підбор реквізиту, робота з аніматорами;В обмін на всі знання та здібності ми пропонуємо:роботу в стабільній компанії, що розвивається гідну заробітну плату;офіційне працевлаштування;штатне харчування постійний розвиток та навчанняГрафік роботи з 10 до 20З усіх питань та для запису на співбесіду дзвонити за номером з 12:00 до 17:00 Ольга 09******73
Майстер приймальник у Автосервіс
, Запоріжжя, Запорізька область
Терміново! Козак Автосервіс шукає в команду відповідального та досвідченого Майстра — приймальника. Козак Автосервіс спеціалізується на якісному обслуговуванню автомобілів різних марок.Основні обов’язки:Прийом та видача автомобілів від клієнтів, первинний огляд та перевірка їхнього стану;Контроль якості виконаних робіт механіками та іншими спеціалістами;Забезпечення виконання робіт у встановлений термін;Видача запасних частин та витратних матеріалів;Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років;Знання технічних особливостей різних марок автомобілів;Висока відповідальність та організованість;Вміння працювати в команді та вирішувати конфліктні ситуації;Комунікабельність та вміння спілкуватись з клієнтами;Бажання розвивати свої професійні навички.Ми пропонуємо:Стабільну роботу в сучасному автосервісі з дружнім колективом;Конкурентну заробітну плату, яка обговорюється індивідуально;Можливість кар'єрного росту та професійного розвитку.Графік роботи: Понеділок — П’ятниця 8:00 18:00 Субота 8:00 15:00 Неділя — вихіднийЯкщо ви маєте досвід роботи на аналогічній посаді та бажаєте приєднатися до нашої команди, будь ласка, надсилайте своє резюме на електронну адресу або звоніть за номером +38********33. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу заявку!
Менеджер з продажу (зовнішня економічна діяльність)
, Запоріжжя, Запорізька область
Агрокормекспорт, ТОВ є провідною компанією у сфері аграрного бізнесу на ринку країн Європейского Cоюзу а також країн ближнього і дальньго зарубіжжя. Ми спеціалізуємося на експорті сільськогосподарської продукції, зокрема зерна, олійних культур та кормових добавок.Вакансія "Менеджер з продажу зовнішня економічна діяльність" надає можливість стати частиною нашої команди та відповідати за розвиток та збільшення обсягу продажів компанії.готові розглядати гідного кандидата без досвіду в данній сферіЗадачі:- Активний пошук та залучення нових клієнтів;- Ведення переговорів з потенційними клієнтами та укладання угод;- Підтримка та розвиток відносин з існуючими клієнтами;- Аналіз ринку та конкурентної ситуації.Вимоги:- здібність до НАВЧАННЯ- Досвід роботи в продажах, (бажано в аграрному секторі);- Висока комунікабельність та навички переговорів;- Вміння працювати в команді та досягати поставлених цілей;- Впевнений користувач MS Office.- знання мов Українська, (бажанно Польська, Англійська)Пропонуємо:- Конкурентну заробітну плату, від обсягу продажів;- Можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання;- Роботу в стабільній компанії з високим репутаційним статусом;- Дружній колектив та сприятлива атмосфера в офісі;Ми шукаємо енергійних та амбітних людей, готових досягати високих результатів та співпрацювати з нами у розвитку нашої компанії. Якщо ви відчуваєте себе готовими до нових викликів та бажаєте стати частиною нашої команди, надсилайте своє резюме нам на електронну пошту.
Менеджер по работе с клиентами
, Запоріжжя, Запорізька область
Ми паливна "Запорізька Нафтогазова Компанія". Відкрили набір на посаду менеджеру в офіс місті Запоріжжя. Готові взяти людей без досвіду роботи. Надаємо навчання та високий заробіток з можливістю кар'єрного зросту в нашій компанії. Офіс знаходиться в Вознесенівському районі міста.Основні обов’язки:Спілкування з горячими клієнтами через мессенджери та в офісіІнформаційна підтримка бажаючим працюватиМи пропонуємо:Зручний графік роботи з 9:00—16:00 з Пн по Пт;Високий дохідПремії та бонуси за виконання роботиМожливість професійного розвитку та кар'єрного зростання;Дружній колектив та приємну атмосферу роботи.
Головний юрисконсульт
Запорізький абразивний комбінат, Запоріжжя
Вимоги:Повна вища освіта (спеціаліст, магістр) юридичного напрямку підготовки;Досвід роботи за спеціальністю не менше 2-х років;Досвід представництва в судах та ведення договірної роботи;Ґрунтовне знання цивільного, господарського, трудового, земельного, адміністративного права і відповідних процесів;Висока працездатність, вміння працювати з великим обсягом інформації, відповідальність;Впевнений користувач ПК: пакета MS Office.Обов’язки:Правовий супровід договірної роботи;Підготовка претензій, позовів, відзивів, відповідей на відзиви, заперечень, апеляційних та касаційних скарг, інших процесуальних документів;Представництво інтересів підприємства в судах, в органах державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних та контролюючих органах, органах державної виконавчої служби;Підготовка та надання письмових та усних консультацій, висновків з різних питань правового характеру, які виникають під час діяльності підприємства; підготовка листів з правових питань;Перевірка внутрішніх актів підприємства на відповідність чинному законодавству;Підготовка наказів про притягнення робітників до відповідальності, консультації робітників підприємства з трудових питань;Супровід виконавчих проваджень.Умови праці:Оформлення і оплата праці згідно КЗпП України;Можливість кар’єрного розвитку, навчання та удосконалення професійних знань і навичок;Графік роботи: 5/2 з 07:30 до 16:00;Адреса підприємства: вул. Олексія Поради, 44, Шевченківський р-н., ЗапоріжжяЯкщо Вас зацікавила дана вакансія та Ваша кандидатура відповідає вимогам, будь ласка, надсилайте резюме із зазначенням бажаного рівня заробітної плати. Заробітна плата – за результатами співбесіди.Не забувайте вказати контакти для зв’язку: номер телефону, електронну пошту.  Стандартний строк розгляду резюме: 14 днів.
Менеджер по роботі з клієнтами
JC Global (ФОП Омельчук О.А.), Запоріжжя
Менеджер по роботі з клієнтами. ЗапоріжжяКомпанія JCGlobal шукає енергійного та комунікабельного Менеджера по роботі з клієнтами. Наша компанія займається наданням послуг у сфері туризму та працевлаштування за кордоном.Основні обов’язки:Консультування клієнтів щодо туристичних послуг, вакансій та можливостей працевлаштування за кордоном;Заповнення та обробка документів, пов’язаних з подорожами та працевлаштуванням;Надання підтримки клієнтам при виникненні проблем;Вимоги:Комунікабельність та вміння ефективно спілкуватися з різними типами клієнтів;Досвід роботи в сфері туризму або клієнтського сервісу буде перевагою, але не є обов’язковим;Вміння працювати з комп’ютером та офісними програмами;Відповідальність та організованість;Бажання розвиватися та вдосконалювати свої професійні навички;Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату та систему бонусів;Фіксовану ставку + премії та офіційне працевлаштування;Можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання;Дружню та динамічну робочу атмосферу;Можливість спілкуватися з клієнтами з різних країн та поглиблювати знання про інші культури;Комфортний офіс в центрі міста.Якщо Ви прагнете працювати в сфері туризму, маєте комунікабельність та бажання навчатися, то ми чекаємо саме на Вас! Долучайтеся до нашої команди JCGlobal та допоможіть нашим клієнтам знайти найкращі варіанти для подорожей та працевлаштування за кордоном.Запрошуємо Вас стати частиною нашої команди та допомогти нашим клієнтам знайти найкращі моменти своєї подорожі та кар'єри!
Вакансія SMM Запоріжжя
, Запоріжжя, Запорізька область
Вакансія: Спеціаліст з соціальних мереж (SMM) в будівельну компанію УкрДім, офіс в центрі Запоріжжя, з можливістю працювати віддалено з гнучким графіком, який ви створюєте самостійно для себе. Ми шукаємо молодого, талановитого та креативного спеціаліста з соціальних мереж, який приєднається до нашої команди маркетингу будівельної компанії.Вимоги: • Бажання вчитись, працювати та розвиватися •Досвід роботи в SMM буде перевагою, але не обов’язково•Знання та розуміння трендів у соціальних мережах•Вміння створювати цікавий та привабливий контент•Вміння аналізувати та вдосконалювати стратегії просування в мережах•Навички роботи в інстаграм та тікток Обов’язки:• Навички мобільного монтажу •Створення та публікація контенту•Взаємодія з аудиторією та відповідь на їх запитання•Аналіз результатів та вдосконалення стратегійМи пропонуємо: • Гнучкий графік • Можливість працювати віддалено • Швидку та просту систему навчання•Конкурентоспроможну зарплату•Можливість професійного розвитку та кар’єрного зростання•Цікаві проекти та команду професіоналівЯкщо ви відповідаєте вимогам та готові приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме в телеграм на номер 06*********11 до 31 квітня.Ми чекаємо саме на вас!
Кладовщик,Комірник-комплектувальник.Комірник вакансия кладовщик,работа
, Запоріжжя, Запорізька область
Опис вакансіїТОВ «Завод Мороза» — це сучасний виробник техніки з великим професійним досвідом. Наша компанія займається виготовленням і продажем сільськогосподарської техніки з 2006 року, постійно вдосконалюючи наше виробництво, впроваджуючи новітні технології. Наша продукція — це втілення точності, надійності і гарантія успішної праці. Наша виробнича потужність працює в Запоріжжі, а наші менеджери реалізують товар по всій території України.Ми навіть не плануємо зупинятися на цьому і тому будемо раді привітати у нашій команді Комірника.Що ми пропонуємо:Гідну заробітну плату. Наша заробітна плата залишається конкурентною на ринку праці навіть в умовах кризи;В теперішніх умовах виплати заробітної плати 2 рази на місяць;Фіксовані вихідні дні, а також оплачувану відпустку;Постійний розвиток і навчання за рахунок компанії;Підтримку колег на всіх етапах становлення в компанії.Що потрібно мати:маєте досвід роботи від 1 року і більше;відповідальні, системні та маєте аналітичний склад розуму;націлені на результат та розвиток себе як фахівця.Що потрібно робити:Прийом, зберігання та видача товарно-матеріальних цінностей на складі.Забезпечення зберігання товарно-материальних цінностей, додержання режимів зберігання,ведення обліку складських операційЯкщо Ви впевнені, що впораєтесь з роботою, не гайте часу! Відправляйте своє резюме.
Пакувальник продукції Jack Daniel's у Познань
, Запоріжжя, Запорізька область
Основна інформація: Ставка: 26.50 - 30.50 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5300 - 7900 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне Оформлення у місті: Познань. Заробітна плата:26.50 зл/година (нетто) — базова ставка;30.50 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;Аванс після першого тижня роботи;Своєчасні виплати. Графік роботи:Без нічних змін;5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;1 зміна: 06:00 - 14:00;2 зміна: 14:00 - 22:00;Можна працювати понаднормово;200 - 240 годин на місяць. Обовʼязки:Збір замовлень, сортування та пакування продукції;Підготовка товарів до відправлення та робота зі сканером;Дотримання чистоти та правил гігієни на робочому місці. Проживання безкоштовне:Безкоштовне житло поблизу місця роботи (по 2-4 особи в кімнаті), зручні та комфортні номери для співробітників;Для сімейних пар окремі кімнати;У номерах є всі необхідні меблі, Wi-Fi, кондиціонер та сейфи для особистих речей;Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати. Додаткова інформація:Професійний розвиток: компанія надає можливості для підвищення кваліфікації та кар'єрного зростання;Дружня атмосфера та комфортна температура на складі;Конкурентна заробітна плата та додаткові бонуси;Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — телефонуйте або пишіть по закріпленому в оголошенні номеру.Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:Безкоштовні вакансії;Перевірені та надійні роботодавці;Понад 300 актуальних вакансій по всій Польщі;Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Наказ міністерства економіки України про видачу ліцензії ТОВ "Джаст Ворк Україна" №1024 від 03.12.2021.
Менеджер з продажу по телефону
, Запоріжжя, Запорізька область
Whale Fin Co — ми є досвідченою і прогресивною командою, яка щодня працює над задоволенням потреб в сфері надання інформаційних послуг на ринку понад п’ять років. На проєкт у м. Запоріжжі в офіс потрібні амбітні менеджери у контакт-центр мобільного оператора, які вміють слухати і розуміти клієнта в телефонному режимі.В обов'язки входить ведення активних переговорів з потенційними та існуючими клієнтами за скриптами на вхідній лінії.Нашим новим співробітником можете стати Ви, якщо:Ви молодий (-а), охайний і постійний;Готові зростати в команді із спеціалістами різних напрямків;Схильні до самоаналізу.Це про вас? Тоді запрошуємо!Ми пропонуємо:Лояльне керівництво, демократичні умови;Сучасний офіс у центрі Запоріжжі;Графік: пн-пт з 8 до 17:30 без затримок;Ставка 3 500грн нед. та %;Виплачуємо Вам 1 000грн за навчання;Безкоштовні обіди;Обов’язки:Забезпечення професійного обслуговування;Розвиток та підтримка взаємовигідних відносин.Побачивши укладені угоди і майстерність наших менеджерів вести переговори, Ви не сумніватиметесь в перспективі напрямку.Наші двері відчинені до охочих докластися щоб заробити. Разом Ми набудемо необхідних навичок, як розташовувати до себе і працювати на переконання. Надамо весь досвід і допоможемо тримати хвилю!Менеджер з персоналу Олексій тел.: 06********98Сайт компанії: whalefinco.comФізична адреса: м. Запоріжжя , пр. Соборний 155
РОБОТА! Помічник оброблювача риби! Без досвіду
, Запоріжжя, Запорізька область
Виробництво «Охолоджена риба» запрошує до своєї команди ПОМІЧНИКА ОБРОБЛЮВАЧА РИБИ.6 переваг із Департаментом виробництва Fozzy Group:· Відмінні можливості для особистого розвитку та кар'єрного зростання· Робота в дружному та сучасному колективі· Гнучкий графік роботи· Офіційне працевлаштування· Безкоштовні гарячі обіди· Гідна та стабільна оплата праціВ нашій команді ви будете:· Патрати та чистити рибу· Підготовлювати до обробкиГрафік роботи: позмінний, який включає в себе денні та нічні зміни - з 8:00 до 20:00 та з 20:00 до 8:00. 1 година обідньої перерви.За 1 годину ви отримуєте - 105,9 грн, а за 1 зміну від 1160 грн.В місяць 16 змін – 18 600 грн, а за 20 змін – 21 080 грн.Ми всього навчаємо та розглядаємо кандидатів без досвіду роботи!Від Вас необхідно лише бажання працювати та розвиватися в нашій команді!Приєднуйся до команди професіоналів!Знаходимось в м.Києві, вул.Слобожанська 13. Надається безкоштовне проживання.
Менеджер по роботі з клієнтами
, Запоріжжя, Запорізька область
Менеджер по роботі з клієнтамиЗапоріжжяКомпанія JCG шукає енергійного та комунікабельного Менеджера по роботі з клієнтами. Наша компанія займається наданням послуг у сфері туризму та працевлаштування за кордоном.Основні обов’язки:Консультування клієнтів щодо туристичних послуг, вакансій та можливостей працевлаштування за кордоном;Підбір та бронювання готелів, турів та авіаквитків згідно з потребами клієнтів;Заповнення та обробка документів, пов’язаних з подорожами та працевлаштуванням;Надання підтримки клієнтам при виникненні проблем;Підтримка та розвиток відносин з зарубіжними партнерами;Вимоги:Комунікабельність та вміння ефективно спілкуватися з різними типами клієнтів;Досвід роботи в сфері туризму або клієнтського сервісу буде перевагою, але не є обов’язковим;Вміння працювати з комп’ютером та офісними програмами;Відповідальність та організованість;Бажання розвиватися та вдосконалювати свої професійні навички;Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату та систему бонусів;Фіксовану ставку та офіційне працевлаштування;Можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання;Дружню та динамічну робочу атмосферу;Можливість спілкуватися з клієнтами з різних країн та поглиблювати знання про інші культури;Комфортний офіс в центрі міста.Якщо Ви прагнете працювати в сфері туризму, маєте комунікабельність та бажання навчатися, то ми чекаємо саме на Вас! Долучайтеся до нашої команди JCGlobal та допоможіть нашим клієнтам знайти найкращі варіанти для подорожей та працевлаштування за кордоном.Запрошуємо Вас стати частиною нашої команди та допомогти нашим клієнтам знайти найкращі моменти своєї подорожі та кар'єри!
Потрібен оператор Call-Centre таксі Opti 579
, Запоріжжя, Запорізька область
Які навички необхідні, щоб приєднатися до команди:чітку дикцію;знання міста;знання ПК та швидкий набір тексту;також ти відповідальний;вмієш спілкуватися з людьми, комунікабельний;добре знаєш українську мову;хочеш працювати на результат.Які завдання стоятимуть перед вами:приймати вхідні дзвінки від наших клієнтів, приймати їх замовлень;забезпечиш клієнтів і водіїв необхідною інформацією.З нашої сторони ми пропонуємо:робота в найбільшій національній компанії пасажирських перевезень;офіційне працевлаштування;професійний та кар'єрний розвиток;гнучкий графік роботи (доба через дві);дружну команду з якою тобі буде завжди весело та комфортно;щомісячний конкурс на найкращого оператора, який отримує призи;
Педагог в корекційно-розвитковий простір
, Запоріжжя, Запорізька область
Корекційно-розвитковий центр шукає у свою затишну, дружню команду:• Педагога раннього розвитку• педагога з підготовки до школи• ЛФК спеціаліста/реабілітолога/сенсорного терапевта• психолога• педагога з декоративно-прикладного мистецтваНаш простір розвиває не тільки дітей, але й бажання педагогів розвиватися та самовдосконалюватися. Ми за те, щоб педагог був не в тіні центру, а яскравим його представником.