Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Водитель дальнобойщик в Запорожье"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Водитель дальнобойщик в Запорожье"

27 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Водитель дальнобойщик" по диапазонам зарплаты в Запорожье

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 24.04.24, по профессии Водитель дальнобойщик в Запорожье открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 12.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Водитель дальнобойщик в Запорожье"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Водитель дальнобойщик в Запорожье.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Запорожье

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Водитель дальнобойщик" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Водій далекобійник на авто MAN евро 6 (тягач)
, Запоріжжя, Запорізька область
Компанія запрошує досвідченого і відповідального водія на роботу по території Європи. Вимоги: Стаж водіння не менше 3 років. Наявність водійських прав категорії C+E. Добре знання правил дорожнього руху та навички безпечного водіння. Знання технічного обслуговування та вміння проводити дрібний ремонт транспортного засобу. Готовність працювати в команді і виконувати графік доставки. Обов'язки: Перевезення вантажів по території України і можливі поїздки в країни Європи. Дотримання правил дорожнього руху і забезпечення збереження вантажів, що перевозяться. Оперативне реагування на виникаючі проблеми і дотримання графіка поставок. Технічне обслуговування та дрібний ремонт транспортного засобу. Дотримання документообігу, в тому числі заповнення необхідних звітів та актів, контроль розподілу вантажу по осях, стаж роботи на вантажівках - іномарках 8-20 т.Ми пропонуємо: Стабільні виплати заробітної плати. Офіційне працевлаштування. Можливість професійного розвитку. Дружня атмосфера та командний дух. Якщо ви готові приєднатися до нашої команди і маєте всю необхідну кваліфікацію, будь ласка, надсилайте своє резюме на електронну адресу або зв'яжіться з нами за телефоном.Чекаємо на Вас! Робота з нами – це можливість розвинути свої професійні навички та стати частиною успішної команди.