Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа рекламы в Запорожье"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа рекламы в Запорожье"

7 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Продажа рекламы" по диапазонам зарплаты в Запорожье

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Продажа рекламы в Запорожье открыто 7 вакансий. Для 42.9% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14,6+ грн. 28.6% объявлений с зарплатой 9.0+ грн, и 14.3% с зарплатой 10.4+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Продажа рекламы в Запорожье"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Продажа рекламы в Запорожье.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Запорожье

Среди похожих профессий в Запорожье наиболее высокооплачиваемой считается Менеджер по продажам техники. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 23000 грн. На втором месте - Торговый агент с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Key account manager с зарплатой 20000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Сборщик корпусной мебели. Срочно!
, Запоріжжя, Запорізька область
Меблевому підприємству з виготовлення індивідуальних корпусних меблів (Кухні, шафи купе, офіси тощо) на постійну роботу терміново потрібен збирач корпусних меблів. Без досвіду роботи просимо не дзвонити. Вимога: -Досвід не менше 2х років -Акуратність -Уважність -Відповідальність -Без шкідливих звичок -Знання повного циклу виробництва. (Розпил, поклейка, присадка, монтаж на місці). (В основному деталі будуть попиляні та поклеєні, треба присадити по кресленнях та монтувати виріб за місцем.) Оплата відрядна – в середньому 100 грн. в годину. Все залежить від швидкості виконання робіт, складності. Виробництво знаходиться в районі УкрГрафіту. (Зупинка заг. транспорту Укр Графіт Північне шосе) Телефон для довідок 06*********30 Олександр.
Менеджер з продажу
ТОВ УкрХімПродукт, Запоріжжя
Ми шукаємо досвідченого менеджера з продажу на дистанційну роботу для нашої компанії «ТМ GOOD Result».Основні обов’язки включають пошук нових клієнтів, укладення договорів, підтримку відносин з існуючими клієнтами, вирішення їх запитів та пропозицій, а також збільшення продажів нашої продукції.Вимоги:Досвід роботи в продажах від 1 року;Великий досвід роботи з клієнтами та відмінні навички комунікації;Вміння працювати в команді та самостійно;Високі організаторські здібності;Знання ПК на рівні користувача,1С;Бажання навчатися та розвиватися.Ми пропонуємо:Дистанційну роботу;Графік5/2;Конкурентну заробітну плату;Можливості для професійного зростання та розвитку.
Менеджер з продажу (зовнішня економічна діяльність)
, Запоріжжя, Запорізька область
Агрокормекспорт, ТОВ є провідною компанією у сфері аграрного бізнесу на ринку країн Європейского Cоюзу а також країн ближнього і дальньго зарубіжжя. Ми спеціалізуємося на експорті сільськогосподарської продукції, зокрема зерна, олійних культур та кормових добавок.Вакансія "Менеджер з продажу зовнішня економічна діяльність" надає можливість стати частиною нашої команди та відповідати за розвиток та збільшення обсягу продажів компанії.готові розглядати гідного кандидата без досвіду в данній сферіЗадачі:- Активний пошук та залучення нових клієнтів;- Ведення переговорів з потенційними клієнтами та укладання угод;- Підтримка та розвиток відносин з існуючими клієнтами;- Аналіз ринку та конкурентної ситуації.Вимоги:- здібність до НАВЧАННЯ- Досвід роботи в продажах, (бажано в аграрному секторі);- Висока комунікабельність та навички переговорів;- Вміння працювати в команді та досягати поставлених цілей;- Впевнений користувач MS Office.- знання мов Українська, (бажанно Польська, Англійська)Пропонуємо:- Конкурентну заробітну плату, від обсягу продажів;- Можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання;- Роботу в стабільній компанії з високим репутаційним статусом;- Дружній колектив та сприятлива атмосфера в офісі;Ми шукаємо енергійних та амбітних людей, готових досягати високих результатів та співпрацювати з нами у розвитку нашої компанії. Якщо ви відчуваєте себе готовими до нових викликів та бажаєте стати частиною нашої команди, надсилайте своє резюме нам на електронну пошту.
Агент з нерухомості у Запоріжжі
, Запоріжжя, Запорізька область
Агенція нерухомості «Парус» запрошує в свою команду активних, ціленаправлених амбітних кандидатів, які мають бажання працювати та заробляти. Немає обмежень за віком, досвід у продажах вітається.Вимоги:Наполегливість, відповідальність, цілеспрямованість;бажання вчитися, розвиватися та заробляти;готовність працювати з великими обсягами інформації;особиста зацікавленість у своїх фінансахпрезентабельний зовнішній вигляд;Обов’язки:дзвінки та зустрічі з клієнтами, робота з базою даних,розміщення реклами;моніторинг ринку нерухомостіконсультація клієнтів з приводу купівлі, продажу нерухомості;підбір об'єктів; організація та проведення переглядів;Ми пропонуємо:високий рівень доходу з виплатою після кожної угоди;навчання; інформаційну та рекламну підтримку; комфортне робоче місце,гнучкий графікцікаву роботу в команді професіоналів;Професія рієлтора - це гра в довгу, чим більше досвіду, тим більше рекомендацій і угод, тим вищий ваш дохід.Якщо Ви амбіційні, креативні, комунікабельні, наполегливі, то телефонуйте або надсилайте своє резюме.Будемо раді зустрічі.
Менеджер з продажу
Фирма НВ, Запоріжжя
Вимоги, побажання: співбесідаОбов'язки: оформлення замовлень покупців, постачальників, документів на відвантаження товару, асортимент продукції, компьютер...Умови: обговорюєм на співбесіді
Начальник відділу управління якістю
Запорізький абразивний комбінат, Запоріжжя
Начальник відділу управління якістю, стандартизації та сертифікації:- організація та координація роботи системи управління якістю- планування- розробка та погодження нормативних документів 
Менеджер з продажу
, Запоріжжя, Запорізька обл.
Потрібен МЕНЕДЖЕР З ПРОДАЖУАгропродукції (соняшникової олії та інших груп товарів).Досвід роботи ЗЕДВища освіта обов'язковаБез шкідливих звичокЧесність, порядністьАутсорсинг або в офісі.З/пл відрядна - дуже велика.Працевлаштування.Можлива постійна робота.
Требуется сборщик корпусной мебели
, Запоріжжя, Запорізька область
Требуется сборщик корпусной мебели с умением присаживать мебель , с опытом работы, оплата сдельная по факту выполненой работы
Менеджер з продажу
, Запоріжжя, Запорізька область
У звʼязку з відкриття філіалу компанії «Mari&Monti» у місто Дніпро та активним зростанням клієнтської бази шукаємо ініціативного, результативного менеджера у комерційний відділ!Що ми пропонуємо тобі:-Проходження стажування -Конкурентна заробітна плата від 15000 гривень-Житло-Премії та заохочення.Обов'язки:-Гарячі дзвінки по клієнтам з реклами, обробка поданих заявок.-Повторні дзвінки з клієнтами для подальшого консультування.Щоб дізнатись деталі швидше пишіть в телеграм або телефонуйте.Чекаємо на тебе в нашу команду!
Промоутер-Продавец Vodafone
, Запоріжжя, Запорізька область
Начат набор в промо-команду компании Vodafone в городе и области Запорожья!Нам необходимо:- Работа в городе или области за промо стойкой по графику- Продажа услуг и стартовых пакетов компании- Выездная торговля в область- Быть активным- Желание работать - Желательно иметь опыт в продажахМы предоставляем:- Промо стойку- Корп. связь- Форму- Брошюры, муляжи, плакаты...По оплате:- Очень высокий процент с каждого проданного СП/услуги- Дневная ставка (Инд.)- Оплата местового (Инд.)Возраст кандидата строго от 16лет, пишите сюда или в Вайбер по номеру телефона указанного в объявлении, номер рабочий, звонки не принимает, свяжемся с каждым с 10:00 до 17:30Отправляйте отклик, если действительно хотите работать и зарабатывать) Возможна как работа на промо стойке, так и пешим по городу!