Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Работа в интернете на дому в Запорожье"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

водій з авто . реєстрація в таксі
, Запорожье
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України Запорожжі, Києві , Білій-Церкві , Бровари , Ірпінь, Буча , Вишневий, Бориспіль , Одесі, Днепрі, Кривий Ріг, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" https avangard-taxi. kiev. ua uk robota-v-taksi вкажіть місто для роботи набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель , газ , бензин для наших водіїв Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Робота на власному авто Uber, Bolt, Uklon, Opti в м. Запоріжжя
, Запоріжжя, Запорізька область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Менеджер по роботі з клієнтами (інтернет-магазин чаю та кави)
, Запоріжжя, Запорізька область
Онлайн-магазин «Space Coffee» запрошує до своєї команди менеджера по роботі з клієнтами. Основний асортимент: чай, кава та солодощі.Вимоги до кандидата:досвід роботи в сфері онлайн-продажів вітається;тактовність, пунктуальність, відповідальність, стресостійкість;комунікабельність, швидке навчання, грамотна мова;5* сервіс обслуговування та робота на результат;наявність власного ноутбуку та готовність використовувати його в роботі;чудове володіння українською мовою.Обов’язки:обробка замовлень онлайн-магазину (погодження способів доставки та оплати);обслуговування покупців відповідно до прийнятих у компанії стандартів;продаж товару та розрахунок з покупцями офлайн-магазину;упаковка замовлень онлайн-магазину для надсилання;внесення нових асортиментних позицій до програми та на сайт;робота з документами онлайн-магазину.Умови роботи:5 робочих днів, 2 вихідних (за бажанням, 6 робочих днів, 1 вихідний);робочий день з 8 до 17 години;чудові можливості професійного та кар'єрного зростання;своєчасна оплата праці;офіційне працевлаштування з першого робочого дня;навчальні тренінги;комфортні умови роботи.Для проходження співбесіди надсилайте резюме та заповнюйте коротку анкету, натиснувши на кнопку нижче:
Водій зі своїм авто
Такси «Авангард», Запоріжжя
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах Запорожжі, Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг,  Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації"  avangard-taxi.kiev.ua/uk/robota-v-taksi/  вкажіть місто для роботи !набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель 5 грн ,газ 2,5 грн ,бензин 4 грн для наших водіїв !
Водії з легковим авто
Таксі «Беру», Запоріжжя
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України: Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації"  beru-taxi.com.ua/rabota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи ! набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель ,газ ,бензин для наших водіїв !
Викладач англійської мови (онлайн)
EnglishDom (ФЛП Роде С.А.), Запоріжжя
Викладач англійської мови (онлайн)Englishdom — це міжнародна онлайн-школа англійської мови, одна з лідерів на території України та Європи. Ми пишаємося тим, що за 10 років нашої роботи більше 50 000 студентів досягли своєї мети разом із 900+ викладачами Englishdom.Наші викладачі працюють за найсучаснішими технологіями. Заняття проходять на онлайн платформі Englishdom, підготовка до уроку займає лише 15 хвилин!Наш ідеальний викладач:любить англійську і володіє нею на високому рівні;має досвід викладання або репетиторства;прагне навчити і привести студента до результату;постійно розвивається і прокачує свої навички.Чому варто працювати в Englishdom?гідний рівень доходу та система бонусів;стабільне завантаження — вам більше не потрібно шукати студентів самостійно;гнучкий графік роботи (повна або часткова зайнятість, ранок чи вечір, будні дні або вихідні);робота на онлайн платформі Englishdom — це економія часу на підготовку до уроку та домашні завдання;на онлайн-платформа ED Class— розроблені аудіо, відео програми навчання, реалізована автоперевірка домашнього завдання;мотивовані студенти, які чекають наставника для отримання знань;підтримка особистого куратора і менеджера по адаптації;тренінги, вебінари і обмін досвідом з викладачами з Європи і native speakers;спілкування в community з 900+ вчителів;50% оплата міжнародної сертифікації викладачів.Умови роботи:робота з дому (ПК/ноутбук, гарнітура і стабільний Інтернет must have!);всі уроки — 1 на 1 зі студентом;тривалість 1 уроку — 50 хвилин.Наша місія — надихаємо вивчити англійську за допомогою інноваційних технологій, занурення в мовне середовище і турботи про студентів.Хочете стати частиною команди, яка змінює життя людей завдяки знанню англійської?telegram HRSvitlana
Інстаграм менеджер. Виплати щоденні. Фріланс віддалена онлайн робота з дому в INSTAGRAM. Без досвіду
Simple Tech, Запоріжжя, Запоріжска область
Слава Україні!Поки що актуальний набір.Запрошую Вас працювати віддалено вести Instagram профіль.Підходить робота для студентів, для школярів, у декреті (декрет) і всім кому потрібен віддалений заробіток вдома.Вимоги:‣ за віком з 16 років.‣ 3-4 години вільного часу на день.‣ вміння користуватися Instagram та Telegram.‣ наявність смартфона або ПК або ноутбука.‣ ввічливість.Умови роботи:‣ вільний гнучкий графік.‣ віддалена робота вдома.‣ без досвіду беремо (навчаємо, є покроковий алгоритм роботи).‣ постійна підтримка на кожному етапі.Заробітня плата 700 грн в день. Виплати щоденно на Вашу картку.Обов'язки:‣ вести сторінку в Instagram.‣ за чіткою інструкцією публікувати пости та історії на робочій сторінці.‣ за готовим шаблоном відповідати клієнтам.‣ надавати 5 комерційних послуг для соціальних мереж.Підходите за вимогами?Швидше пишіть мені.Відповідаю швидко!ПИСАТИ:• в TELEGRAM за номером вказаним в оголошенні.• в VIBER за номером вказаним в оголошенніКонтактна особа: Владислав І РоботаДам повну інформацію щодо роботи та розпочнем.Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Инстаграм менеджер. Выплаты ежедневно. Фриланс онлайн работа в INSTAGRAM. Для студентов школьников. Без опыта
Simple Tech, Запорожье, Запорожская область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Инстаграм менеджер. Выплаты ежедневно. INSTAGRAM фриланс. Удаленная онлайн работа на дому. Без опыта
Simple Tech, Запорожье, Запорожская область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Оператор Call-Centre
, Запоріжжя, Запорізька область
Відкрита вакансія на посаду оператор Call-Centre. ФОП Бунятова, м. Запоріжжя вул Рекордна 2А.Робота ВІДДАЛЕНО на період воєнного стану! Наявність робочого місця, комп’ютера, гарнітури та швидкого інтернету обов’язкова!Вимоги:Вільне володіння українською та російською мовами;Вільне володіння ПК та офісними програмами.Обов`язки:Прийом вхідних дзвінків;Надання консультації або оформлення заявки для вирішенн питань в житловокомунальній сфері.Умови роботи:Зручні графіки роботи:Перша зміна з 7 години до 15 два вихідних на тижни;Друга зміна з 15 до 23 два вихідних на тижни. Денні зміни: з 8 до 20 два на два;Стабільна виплат ЗП, в розмірі 67********00 грн;Офіційне працевлаштування та соц. пакет;Запис на співбесіду за телефоном 09******76 - Ірина.
Расклейщик объявлений. Подработка
, Запоріжжя, Запорізька область
В нашу компанию открылся набор расклейщиков в г Запорожье.Оставьте свой контакт и мы свяжемся с ВамиЧто нужно делать: Расклеивать объявления на рекламные доски Распространять визитки и листовки по почтовым ящикамУсловия работы:Ежедневно выплачиваем заработную плату;Заработная плата будет составлять от 2х гривен за 1 доску объявлений;Бонус за 5 маршрутов в неделю, за 15 маршрутов в неделю - двойной бонус;Обучаем основам работы, помогаем увеличивать скорость;Что требуется от вас?Телефон с интернетом;Вести отчетность в нашем внутреннем приложении;При частичной занятости (20 часов в неделю), заработная плата будет выходить от 10 000 грн,При полной занятости (40 часов в неделю), заработная плата будет выходить от 25 000 гривен.Верхнего потолка у нас нет, все зависит от времени и скорости. Чем больше вы работаете, тем больше будет ваша премия!Есть возможность карьерного роста. Продвижение на контролера в отдел по контролю качества, супервайзера промоутеров, вплоть до руководителя филиала.Эта вакансия подойдет для тех, кто рассматривает: подработка, без опыта, промоутер, расклейщик, распространитель, рядом с домом, частичная занятость, неполный день, совмещение, гибкий график, почтальон, работа для студентов, работа на 4 часа, работа для студентов, работа для пенсионеров.
Менеджер по координації роботи таємних покупців (віддалено) Запоріжжя
, Запоріжжя, Запорізька область
Міжнародна компанія 4Service пропонує вакансіюМенеджер по координації роботи таємних покупців (віддалено) ЗапоріжжяУмови:Віддалена робота (з дому);Можливість працювати з усіх регіонів України;Повна зайнятість в форматі домашнього офісу (пн-пт, 9.00-18.00) ;Зарплата залежить від виконаної роботи (до 10-12 тис.грн) ;Вимоги:комп'ютер або ноутбук, швидкісний інтернет,Навички користування електронною поштою, месенджерами та офісними програмами, впевнений користувач ПК;комунікабельність на високому рівні.Особисті якості - активність, стресостійкість, відповідальність, вміння організовувати свою роботу і роботу інших людей, грамотне усне і писемне мовлення, готовність до навчання, бажання розвиватися.Обов'язки:Організовувати роботу таємних покупців - координувати анонімні перевірки якості обслуговування в магазинах, аптеках, банках та інших закладах.Не втрачайте свій час! Починайте кар'єру у нашій компанії!Вкажіть свої контакти за посиланням - і ми з вами зв'яжемося якнайшвидше.
Робота менеджер по роботі з клієнтами
, Запоріжжя, Запорізька область
Компанія Sova Office шукає працівників на посаду менеджера по роботі з клієнтамиРобота не складна і не онлайн Графік роботи з 8:00 до 19:00 Зарплатня в тиждень виходить від 10.000 грн це 2000 ставка і +%Також надається житло для іногородніх, є стажування де всього навчатьЯкщо зацікавило або є питання пишіть
Помощник(ца) администратора дома
, Запоріжжя, Запорізька область
Интернет-магазин «Акваплюс» проводит набор сотрудников на должность Помощник администратора . Работа удаленная, график гибкий . Работа не сложная, всему обучаем и показываем. За более детальной информацией пишите нам в сообщения Олх . проспект Валерія Лобановського, 150В, Київ, Украина, 03118 Условия: график гибкий, зарплата раз в неделю. Требования: постоянное наличие интернета, делание работать.Обязанности: обрабатывать информацию. За более подробной инфой пишите нам сообщения в ОЛХ
Менеджер з продажу м. Запоріжжя
, Запоріжжя, Запорізька область
Інтернет-магазин «Стожари» займається опт.торгівлею за напрямком – сад.город, будівельні матеріали, посуд, госп.товари, електротовари, інструмент та багато іншого.Ми пропонуємо:- Можливість працювати, не виходячи з дому.- Графік роботи з 9:00 до 18:00 з понеділка до п'ятниці.- Дистанційне навчання (5дн),- Своєчасна виплата заробітної плати ставка + премія (два рази на місяць), кар'єрний зріст.Ваша робота полягатиме :- Прийом та обробка замовлень клієнта ( у телефонному режимі) ,також робити допродажі за асортиментом магазину.- залучення нових клієнтівЩо вам потрібно для роботи:- комп’ютер або ноутбук;- навушники з мікрофоном- наявність інтернетуПосилання на форму подання резюме натисніть ВідгукнутисьЯкщо е питання дзвоніть в робочій час - Пн- Пт 09:00-18:00
Комплектувальник онлайн замовлень (Сільпо на Перемоги, 64)
, Запоріжжя, Запорізька область
Шукаємо в свою команду комплектувальника онлайн замовлень.Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Комфортні умови праці.Гнучкий графік роботи.Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел.: 06*********47, Олександра.
Комплектувальник онлайн-замовлень (Сільпо, Шевченківський р-н.)
, Запоріжжя, Запорізька область
Готовий долучитися до крутої команди? Мерщій до нас!Шукаємо комплектувальників товарів у напрямок інтернет-замовлень!Досвід роботи необов’язковий, всього навчимо.Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Всі деталі за тел. 09*********52, Юлія
Водитель BOLT с личным авто ВЫСОКАЯ оплата труда
, Запоріжжя, Запорізька область
Приглашаем Вас в нашу команду водителей с личным автомобилем на взаимовыгодных условияхРегистрируем по Viber за 10 минут. Сразу после регистрации начнете зарабатывать вместе с нами!Выплата БН ежедневно!Раздача заказов происходит по GPS-локации. Вы получаете ближайший заказ. Не будет холостого пробега, а соответственно перерасхода топлива!Свободный график Работы (с нами вы сами распоряжаетесь своим временем)!Работаем с одними из крупнейшими агрегаторами БолтОбучение работе с программой.Онлайн поддержкой 24/7Требования:Автомобиль на украинской регистрации.Телефон на базе android. И IOSПунктуальность, вежливость, доброжелательность по отношению к клиенту.Содержание автомобиля в чистоте и исправном техническом состоянии.Для подключения звоните06******7706******77 вайбер 06******77 телеграмм Будем рады работать с Вами.
Робота на своєму авто, з повсякденним зарабітком.
, Запоріжжя, Запорізька область
Зареєструватись для роботи в Запорожжі,Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" вкажіть місто для роботи ! набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель ,газ ,бензин для наших водіїв !
Помощница(к) администратора на дому
, Запоріжжя, Запорізька область
Интернет-магазин «Акваплюс» проводит набор сотрудников на должность Помощник администратора . Работа удаленная, график гибкий . Работа не сложная, всему обучаем и показываем. За более детальной информацией пишите нам в сообщения Олх . проспект Валерія Лобановського, 150В, Київ, Украина, 03118 Условия: график гибкий, зарплата раз в неделю. Требования: постоянное наличие интернета, делание работать.Обязанности: обрабатывать информацию. За более подробной инфой пишите нам сообщения в ОЛХ