Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Механик в Запорожье"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Механик в Запорожье"

16 734 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Механик" по диапазонам зарплаты в Запорожье

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии Механик в Запорожье открыто 3 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.6+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 14,3+ грн, и 33.3% с зарплатой 9.4+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Механик в Запорожье"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Механик в Запорожье.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Запорожье

Среди похожих профессий в Запорожье наиболее высокооплачиваемой считается Оператор технологических установок. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Газоэлектросварщик с зарплатой 22000 грн, а на третьем - Сборщик кухонной мебели с зарплатой 19500 грн.

Найдите подходящую статистику

Главный механик

Смотреть статистику

Дежурный механик

Смотреть статистику

Дизелист механик

Смотреть статистику

Инженер механик

Смотреть статистику

Контрольный механик

Смотреть статистику

Линейный механик

Смотреть статистику

Механик боулинга

Смотреть статистику

Механик вахта

Смотреть статистику

Механик водитель

Смотреть статистику

Механик инструментальщик

Смотреть статистику

Механик по выпуску

Смотреть статистику

Механик по выпуску автомобилей

Смотреть статистику

Механик по транспорту

Смотреть статистику

Механик транспортного отдела

Смотреть статистику

Механик холодильного оборудования

Смотреть статистику

Механик швейного оборудования

Смотреть статистику

Механик-наладчик

Смотреть статистику

Рефмеханик

Смотреть статистику

Старший механик

Смотреть статистику

Судовой механик

Смотреть статистику

Техник-механик

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Майстер приймальник у Автосервіс
, Запоріжжя, Запорізька область
Терміново! Козак Автосервіс шукає в команду відповідального та досвідченого Майстра — приймальника. Козак Автосервіс спеціалізується на якісному обслуговуванню автомобілів різних марок.Основні обов’язки:Прийом та видача автомобілів від клієнтів, первинний огляд та перевірка їхнього стану;Контроль якості виконаних робіт механіками та іншими спеціалістами;Забезпечення виконання робіт у встановлений термін;Видача запасних частин та витратних матеріалів;Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років;Знання технічних особливостей різних марок автомобілів;Висока відповідальність та організованість;Вміння працювати в команді та вирішувати конфліктні ситуації;Комунікабельність та вміння спілкуватись з клієнтами;Бажання розвивати свої професійні навички.Ми пропонуємо:Стабільну роботу в сучасному автосервісі з дружнім колективом;Конкурентну заробітну плату, яка обговорюється індивідуально;Можливість кар'єрного росту та професійного розвитку.Графік роботи: Понеділок — П’ятниця 8:00 18:00 Субота 8:00 15:00 Неділя — вихіднийЯкщо ви маєте досвід роботи на аналогічній посаді та бажаєте приєднатися до нашої команди, будь ласка, надсилайте своє резюме на електронну адресу або звоніть за номером +38********33. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу заявку!
Потрібен сервісний інженер з обслуговування техніки
, Запоріжжя, Запорізька область
Вимоги:Вміння ремонтувати та обслуговувати техніку (механіка)знання англійської мови базове читання розуміння без гугл перекладаАкуратністьУважністьБажання працювативодійські права групи В базовий навик водіння автомобіля (авто надається)людима «майстер до всього»Умови роботи: З понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 На випробувальний термін строком 2 місяці заробітна плата обговорюється на співбесідіОбов’язки:Ремонт, обслуговування, підтримка в робочому стані виробничого обладнання компанії.
Тракторист
801, Запорізька філія Запорізького обласного центру зайнятості, Запоріжжя, Запорізька область
Заробітна плата (усього): 12351 грнУ тому числі основна: 12351 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:керувати трактором,;утримувати трактор в технічно справному стані; виконувати виробничі завдання, отримані від диспетчера, старшого механіка, не допускати простоїв, зривів заявок.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Робота Запоріжжя
, Запоріжжя, Запорізька область
Вакансія:Механік з обслуговування разливного та холодильного обладнання. Основні функціональні обов'язки співробітника:Обслуговування за графіком,монтаж, демонтаж ремонт, в торгових точках.разливного та холодильного обладнання. Вимоги для спеціаліста:Стать чоловіча.Освіта середня-спеціальна.Бажаний досвід по ремонту холодильного та разливного обладнання. Наявність власного легкового автомобіля. Умови роботи спеціаліста:Графік Пн-Пт з 8:00 до 17:00,Субота до 13:30.Заробітна плата (оклад)18000 грн.Випробувальний термін один місяць.
Механик-наладчик
, Запоріжжя, Запорізька область
Компанія «ЗОККО-УКРИАНА», провідний виробник меблів з дерева та металу, запрошує досвідчених фахівців приєднатися до нашої команди на посаду Механіка-наладчика. Обов’язки:Забезпечення безперебійної експлуатації обладнання: Механік-наладчик відповідає за технічний стан устаткування, необхідного для виробництва меблів. Це включає в себе проведення регулярних оглядів та профілактичних заходів для запобігання можливих поломок.Ремонт та обслуговування: Фахівець відповідає за оперативне виявлення та усунення несправностей обладнання. Це включає в себе ремонт та заміну деталей, які втратили працездатність.Контроль за безпекою: Механік-наладчик забезпечує дотримання всіх правил безпеки під час експлуатації обладнання. Він відповідає за створення безпечних умов праці та усунення потенційних небезпек.Аналіз та управління запасами: Відповідальність за контроль за наявністю та станом запасних частин для обладнання. Механік-наладчик складає заявки на закупівлю необхідних матеріалів та запчастин для забезпечення безперебійної роботи виробництва.Ведення технічної документації: Механік-наладчик веде облік проведених ремонтних робіт, витрат матеріалів та запчастин, а також складає звіти про використання ресурсів та стан обладнання. Умови роботи:Гнучкий графік роботи: Робочий день з 8:00 до 18:00 з можливістю роботи у вихідні дні за домовленістю.Стабільна заробітна плата: Своєчасна виплата заробітної плати належним чином.Професійний розвиток: Робота в команді професіоналів, де надається можливість для самореалізації та професійного зростання. Якщо ви готові приєднатися до нашої професійної та дружньої команди, надсилайте своє резюме або зателефонуйте за номеромПриєднуйтесь до «ЗОККО-УКРИАНА» та станьте частиною нашої успішної команди, де ваша робота матиме справжнє значення!
требуются на роботу механик в грузовой автопарк
, Запоріжжя, Запорізька область
требуется на роботу в авто парк механик , для ремонта грузових автомобилей даф и ман , зарплата от 30000 до 50000 гр в месяц , виплачиваем 24 и 7 числа два раза в месяц без задержки , робочий день с 8:00 до 18:00
Требуеться слесарь механик
, Запоріжжя, Запорізька область
Предприятию требуется автослесарь - механик , категория Д. обязательна
Водитель категории СЕ
, Запоріжжя, Запорізька область
Нужен водитель категории СЕ на авто DAF , механика, самосвал- зерновоз.Работа по всей Украине без перегрузов.Ответственность, пунктуальность,порядочность, знание и понимание техники обязательно.Условия работы и оплаты обговариваются дополнительно.
требуется механик
, Запоріжжя, Запорізька область
в чясную фірму требуется механик по грузовим авто без опита роботи , главное с головой и руками обращятся по номеру 09******90
Автослюсар(механік)
, Запоріжжя, Запорізька область
З питань щодо роботи телефонуйте :0 ************13 ВікторЗарплата від 15.000-40.000 міс
Требуется автослесарь на СТО
, Запоріжжя, Запорізька область
Требуется автослесарь,механик на СТО. Для ремонта легковых автомобилей (больше работы с машинами ЗСУ)Станция находиться в Космическом районе Гибкий график.Своевременная сдельная оплата труда.Звоните для более детальной информации.
Работа Подработка Мастер Механик
, Запоріжжя, Запорізька область
В Авто Ателье требуется мастер механик, Опыт работы с авто приветствуется, ОбучениеВозможен гибкий графикЗанимаемся пошивом установкой авто чехлов Перетяжкой салонов Подробнее по телефонуНаходимся в Александровском районе ( Анголенко)